Modern wagenpark

Onze vervoersopdrachten gebeuren met recent, goed onderhouden,
veilig en ecologisch rollend materieel.

In 2018 werd ons wagenpark verder uitgebreid;
momenteel beschikken we over  7 trekkers.
Daarnaast hebben we ook verschillende soorten opleggers:
• plateauopleggers
• huifzeilopleggers
• kraanopleggers

Ervaren chauffeurs

Vanuit onze ambitie om als transportbedrijf toonaangevend en vooruitstrevend te zijn, hechten we veel belang aan opleiding en vakbekwaamheid.

Onze gemotiveerde chauffeurs hebben steeds de nodige ervaring en kennis om uw vracht snel en met de nodige zorg te transporteren binnen België en daarbuiten. Al onze medewerkers zijn in het bezit van de benodigde diploma’s en code 95.

Veilige werkomgeving

Wij waken over de veiligheid en het welzijn van onze medewerkers en sparen kosten noch moeite om alle mogelijke preventiemaatregelen te nemen. We trachten steeds ongevallen en incidenten te voorkomen, lichamelijke letsels of materiële schade te vermijden zowel op onze terreinen als op de openbare wegen. We streven naar een continue verbetering op gebied van veiligheid en werken daarvoor nauw samen met onze externe preventieadviseur binnen SPMT-AristA

Aandacht voor het milieu

Respect voor het milieu staat bij YM trans hoog aangeschreven. Al onze vrachtwagens zijn uitgerust met Euro 6 motoren. Daarmee zijn we in overeenstemming met de Europese norm en garanderen wij een maximaal respect voor het milieu.

Euro 6 motoren, wil ook zeggen, lagere kilometerheffing.
U betaalt als klant minder km-heffing door onze investeringen in ecologische oplossingen.

Uitzonderlijk vervoer

YM Trans specialiseert steeds meer in uitzonderlijk vervoer en transport met dieplader. Zoals u van ons gewend bent, doen we dit met kennis van zaken en oog voor detail.
Voor complexe opdrachten komen we vooraf ter plaatse om het transport grondig te bespreken en analyseren. Indien nodig vragen we de nodige vergunningen aan en zorgen we voor de routeverkenning, berekening van het laadvermogen en gewichtsverdeling. Als klant hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kan u er op rekenen dat uw vracht tijdig ter plaatse is.
Onze dieplader vervoert zonder problemen grote staalconstructies, betonelementen, graafmachines, industriële machines en installaties, flats en open containers, …
Het maximale laadvermogen bedraagt 100 ton. Uitzonderlijk vervoer over de weg is beperkt tot 98 ton.
Dankzij onze laadkraan lossen wij uw goederen of machines ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Wij garanderen daarbij steeds een professionele chauffeur met de nodige kennis en opleiding.

Logistiek

Heeft u opslagruimte nodig op korte of lange termijn?
Recent verhuisde YM Trans naar een nieuwe locatie die ideaal gelegen is in het industrieterrein in Relegem (Asse) vlakbij de Brusselse ring.
Hier hebben wij een magazijn van 250 vierkante meter beschikbaar. Er is indien nodig mogelijkheid voor stockage tot 2000 vierkante meter op een andere locatie.
Omdat wij de goederen ook bij u afhalen en opslaan in onze faciliteiten, bieden wij alles-in-één-logistieke oplossing.
Uw goederen zijn bij ons in goede handen, wij behandelen elke lading met de grootste zorg en efficiëntie, zonder onnodige handelingen.