Modern wagenpark

Onze vervoersopdrachten gebeuren met recent, goed onderhouden,
veilig en ecologisch rollend materieel.

In 2018 werd ons wagenpark verder uitgebreid;
momenteel beschikken we over 8 trekkers.
Daarnaast hebben we ook verschillende soorten opleggers:
• plateauopleggers
• huifzeilopleggers
• kraanopleggers

Ervaren chauffeurs

Vanuit onze ambitie om als internationaal transportbedrijf toonaangevend en vooruitstrevend te zijn, hechten we veel belang aan opleiding en vakbekwaamheid.

Onze gemotiveerde chauffeurs hebben steeds de nodige ervaring en kennis om uw vracht snel en met de nodige zorg te transporteren binnen België en daarbuiten. Al onze medewerkers zijn in het bezit van de benodigde diploma’s en code 95.

Veilige werkomgeving

Wij waken over de veiligheid en het welzijn van onze medewerkers en sparen kosten noch moeite om alle mogelijke preventiemaatregelen te nemen. We trachten steeds ongevallen en incidenten te voorkomen, lichamelijke letsels of materiële schade te vermijden zowel op onze terreinen als op de openbare wegen. We streven naar een continue verbetering op gebied van veiligheid en werken daarvoor nauw samen met onze externe preventieadviseur binnen Liantis

Aandacht voor het milieu

Respect voor het milieu staat bij YM trans hoog aangeschreven. Al onze vrachtwagens zijn uitgerust met Euro 6 motoren. Daarmee zijn we in overeenstemming met de Europese norm en garanderen wij een maximaal respect voor het milieu.

Euro 6 motoren, wil ook zeggen, lagere kilometerheffing.
U betaalt als klant minder km-heffing door onze investeringen in ecologische oplossingen.

Uitzonderlijk vervoer

YM Trans specialiseert steeds meer in uitzonderlijk vervoer en speciaal transport. Wij staan altijd open voor opdrachten die afwijken van de normen op het gebied van transport. Lang, breed, hoog of zwaar transport? Wij houden van een uitdaging. Wij nemen uw exceptioneel transport en uitzonderlijke lading graag aan en zorgen daarnaast ook voor de benodigde vergunningen.

Door gebruik te maken van autolaadkranen en diepladers kunnen wij enerzijds grote constructies vervoeren én uw goederen of machines leveren op moeilijk bereikbare plaatsen. Wij garanderen daarbij steeds een professionele chauffeur met de nodige kennis en opleiding voor zwaar vervoer.